Velkommen til Rally Oslofjord

Norsk Veteranvogn Klubb
     
         
   

Hei Besøkende,


RallyOslofjord2017I år er det 60 år siden Rally Oslofjord ble arrangert, det første veteranbilløp i Norge med internasjonal deltagelse. NVK og KNA feirer begivenhetene med å gjenta løpet!

Rally Oslofjord er åpent for veteranbiler og MC som er 30 år og eldre. Det er satt en grense på 100 biler. 20 plasser er reservert de fra 1958 til 1987, resten håper vi å fordele på de aller eldste kjøretøyene og opp til og med 1957 - altså det året det første Rally Oslofjord ble arrangert.

Som startsted har vi valgt Tyrigrava, og base for de to overnattingene blir Best Western Hotell Horten. Løpet avsluttes på Leangkollen Hotell på søndagen etter lunsj. Det blir enkle konkurranser hver dag, også søndagen - så for å få plakett må en bli med helt til slutt.


Les mer i invitasjonen som du finner på våre hjemmesider:
http://www.veteranvogn.no/images/pdf/RallyOslofjord2017.pdf 

 

 

Generell info til epostmottakere:
Denne e-posten er sendt til alle på epostlisten "NVK-arrangementer". Så du er derfor en av mange som mottar denne invitasjonen.

Ønsker du ikke å delta, trenger du hverken svare på e-posten eller foreta deg noe som helst.

Klikker du på linken nederst i e-posten, kan du ev. endre hvilke typer epostlister du vil abonnere på. Eller du kan bare slette e-posten når den kommer, om du ikke ønsker å endre abonnementet, men bare ikke trenger e-posten fra oss akkurat nå.Med vennlig hilsen
Norsk Veteranvogn Klubb
Postboks 5379, Majorstuen 0304 Oslo
Telefon: +47 23 38 05 10
Fax: +47 23 38 05 11

Epost: nvk@veteranvogn.no
Web: www.veteranvogn.no

 

   
         
  Følg oss på Facebook!
Ønsker du ikke å motta mailer fra oss? Meld deg av her.
Administrer ditt abonnement her.